Athinias Blue Ray Activation

Athinas Blue Ray Activation är en behandling som är kanaliserad av Helena-Magdalena Ivekrans- Nätt liksom Athinas blue ray healing. Hon skriver ”I de höga Pleijadenergierna i Aten aktiverades jag till att arbeta vidare som ljusbärare och att arbeta med dessa båda behandlingsformer. De är så starka så många "tappar andan" helt enkelt, som att luften inte behövs.”

Behandlingen är precis som namnet säger, det en är aktivering. Den görs bara en gång. En aktivering av 12 chakra och 10 vilande DNA strängar som i sin tur sätter igång självläknings centralerna i kropp och själ. Det innebär för dig att du kan komma bättre i kontakt med andra dimensioner då du öppnar upp dig och blir mer tydlig som både mottagare och sändare för att leva med universum på ett nytt plan.

När vi aktiverar våra 12 chakran och gör denna behandling så börjar vi även återskapa våra DNA-strängar. Detta är en behandling som kan förändra liv. 

Senaste kommentaren

22.10 | 11:52

Magiskt skönt och lugnande och alltid roligt att få budskap och tips att ha med sig på livets gång. Tack så hemskt mycket, känner mig avslappnad :)

06.09 | 11:53

Hej! Vad tar ni för denna produkt ink. frakt?

Med vänlig hälsning,
Anders

02.06 | 17:19

Mycket Nice det var magiska händer.

Dela den här sidan